Misbrug og alkoholisme

Alkoholisme og andet misbrug kan være meget ødelæggende og et stort problem for den enkelte. Men det kan også for omgivelserne være årsag til megen smerte og mange frustrationer.

De fleste er begyndt at drikke eller tage stoffer, fordi der er en følelse til stede, som er svær at håndtere.

Alkoholen/stofferne bliver brugt til at bedøve følelsen – eller som en afleder for følelser, som er svære at rumme. Og som man ikke selv formår at ændre og har svært ved at være i. En del misbrugere er ikke selv er opmærksomme på dette. Men tror, at alkohol-/stofmisbruget blot er en “dårlig vane” eller endda blot drikker fordi de gode kan lide det.

Det er nu muligt på en hel ny måde, at få hjælp til at komme ud af dit alkoholmisbrug, hvis du virkelig ønsker det.

For at få succes med behandlingen, kræver det, at du ønsker at komme ud af dit misbrug. Og er villig til at gå ind i et aktivt samarbejde med vores terapeut.

Uanset hvad der ligger til grund for dit misbrug, er det nu – igennem Hypnoterapi – muligt at arbejde med og få ændret gamle vaner/ handlingsmønstre og ikke mindst trangen. Det vil gøre det muligt én gang for alle at kan komme ud af misbruget og få en bedre hverdag og en lysere fremtid. Både for dig og dine nærmeste. 

Klik her for at læse en udtalelse fra en af vores tidligere klienter, som gennem et forløb i klinikken har sluppet et 26 årig langt misbrug.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien