Allergi

Mange er plaget af allergi i løbet af deres liv, hvor både sæsonprægede allergier og konstante allergier er noget som har betydning for hvordan vi lever vores liv.

Det at leve med en allergi kan for mange betyde at det begrænser deres muligheder og på flere områder i deres liv holder dem tilbage. For nogle kan allergien betyde at de bliver hæmmet og bremset fra at leve det liv de ønsker. Derfor kan allergien have en stor indflydelse på deres hverdag, uanset om det er en enkelt allergi der er tale om, eller om det drejer sig om flere allergier.

Hvad er allergi?

Allergi er en hypersensitiv tilstand som opstår ved en unormal, eller fejlagtig reaktion fra immunsystemet. Dette sker fordi at immunsystemet går ind og klassificerer allergenet som et skadeligt element for kroppen og tror at det skal beskytte. På den måde får allergi kroppen til at reagere for at signalere at de er fare på færde.

Hvordan arbejder vi med allergi?

Hos Hypnoterapi arbejder vi med allergien ved at ændre de forståelser, som hjernen har skabt omkring det enkelte allergen. Derigennem kan vi ændre på hjernens og kroppens reaktion. Da der ved allergier er tale om en fejlinformation i forhold til, hvad immunsystemet tror er farligt, har vi mulighed for at korrigere reaktionen overfor allergenet. På den måde gør vi sådan, at immunforsvaret ikke længere vil tro at allergenet er skadeligt for kroppen.

Gennem to sessioner kan vi hos Hypnoterapi Kibæk aktivt gå ind og sammen med dig fjerne den allergiske reaktion. Det gør vi ved at bruge hypnoterapeutiske til at skabe en ny opfattelse hos immunforsvaret. Derigennem ændres kroppens reaktion, sådan at den fremadrettet vil reagere helt normalt på allergenet, uden at der kommer allergiske reaktioner.

Klik her for at kontakte os i klinikken allerede i dag for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få et allergifrit liv uden begrænsninger.

Læs udtalelser fra tidligere klienter, der nu er fri for allergi her.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien