Børnehypnose

Gratis lille sang til at hjælpe de små gøre den ekstra håndvask og afspritning lidt hyggeligt – her hvor vi alle skal passe lidt ekstra på (hinanden) pga. Corona virus.

Du kan finde tegningen til udskrivning på vores facebook side, så du kan printe den ud, evt laminere den og hænge op ved siden af håndvasken derhjemme.

Specialiserede børneforløb

Vil du gerne hjælpe dit barn til at tro på sig selv? – til at slippe al angst, uro, bekymrende tanker og fysiske påvirkninger?

Som noget helt unikt tilbyder vi ved Hypnoterapi Kibæk specialiserede børneforløb, hvor hele familien er inddraget i forløbet.

Når dit barn har det svært påvirker det hele familien. Det kan være utrolig svært som forældre at stå på sidelinjen og føle sig magtesløse i forhold til barnets udfordringer – og uanset hvor meget der arbejdes på og kæmpes for at hjælpe, støtte og være der for barnet. Mange oplever at have en følelse af, at lige lidt hjælper det og udfordringen/udfordringerne forsætter.

Vi har derfor udviklet et helt særligt forløb, hvor i som forældre kommer i klinikken. Her vil i få viden om og helt konkrete redskaber til, hvordan i kan hjælpe jeres barn på bedst mulig måde. – Både undervejs i forløbet men også bagefter.

Ydermere vil i blive sat ind i hvordan vi helt konkret har mulighed for at skabe forandringer med hypnosen og jeres rolle som forældre i det. – Hvad der forventes af jer under forløbet, så det at hjælpe barnet med de ønskede forandringer bliver et stærkt samarbejde imellem klinikken og jer som forældre.

Vi tilretteligger et individuelt og specialiseret forløb ud fra netop dit/jeres barns udfordringer. Efter endt forløb får i ydermere en specialiseret selvhypnosefil, hvor i hjemme herigennem fortsat både kan booste de positive forandringer og skabe flere.

Som en del af forløbet medfølger også løbende telefonisk kontakt, så i aldrig kommer til at føle at i står alene. Vi melder under hele forløbet tilbage hvordan forløbet og sessionerne går, så i hele tiden har en følelse af at være inddraget.

Pris for forløbet:

Forløbet indeholder 1 møde med forældrene samt 4 sessioner med barnet, løbende telefonisk og skriftlig kontakt samt en specialiseret selvhypnosefil til 5597 kr. – Får dit barn den fulde ønskede forandring inden 4 session, har vi mulighed for at sætte ind på andre områder. Det kunne være i forhold til at styrke barnet yderligere. Ellers bruges den resterende tid på at booste og forstærke de positive forandringer endnu mere.

Det med småt:

Rent praktisk vil i ved første møde i klinikken inden forløbet påbegyndes udfylde og underskrive forløbsaftale, samtykkeerklæring m.m. Herefter afregnes der for hele forløbet.

Vores baggrund:

Susanne arbejder som underviser i bl.a. børnehypnose for et af landets største og mest anerkendte hypnoseskoler i landet.

Susanne har igennem en årrække specialiseret sig indenfor hypnose og hypnoterapi med børn og har herigennem en gennemgribende erfaring med utallige succeshistorier indenfor bl.a. forløsning af angst, selvværdsproblematikker, OCD, udadreagerende adfærd, koncentrationsproblematikker, udfordringer med at deltage i sociale sammenhænge, udfordringer med skolen, selvskade m.m.

Det er herigennem blevet tydeligt for hende, hvor stort behovet er for hjælp til det enkelte barn. – men ikke mindst også at inddrage familien/forældrende, da de/i også spiller en afgørende rolle i forhold til barnets trivsel og mulighed for forandring.

Susanne har derfor lavet et forløb, som indeholder de absolut bedste redskaber til at forløse svære følelser og styrke barnet i lige præcis den retning der ønskes. Det er dog vigtigt at understrege at der kun arbejdes med fokus på de forandringer barnet selv ønsker.

Læs udtalelser fra vores forløb med børn her samt fri af OCD.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien