Depression

Generelt arbejder vi ud fra en tilgang, der går ud på, at alle følelser er gode følelser.

Det skal forstås på den måde, at vores følelser er vores indre kompas, der forsøger at styre os i den rigtige retning i forhold til vores indre værdier og holdninger – hvad der er rigtigt for os. Hvis vi for længe har forsøgt at lægge låg på og undladt at forholde os til og reagere på det, vores følelser forsøger at fortælle os, resulterer det for mange i en depression.

Depression er ofte forbundet med en følelse af sorg, fortvivlelse, lavt selvværd og selvtillid, selvbebrejdelse, tankemylder, manglende koncentrationsevne og ensomhed. Den kommer bl.a. til udtryk i form af tilbagetrækning fra socialt samvær med andre, tab af appetit, trøstespisning samt søvnløshed.

I hypnoterapi finder vi frem til årsagen til depressionen, og vi undersøger, hvilke følelser, hændelser og overbevisninger m.m., der ligger til grund for depressionen. Oftest handler det om den måde, du er blevet opdraget på, eller at de mennesker, du omgiver dig med i dit liv, påvirker dig.

Når man er depressiv, oplever man ofte at se meget mere mørkt på tingene og tænke mere dystert, end når man er rask. Denne tendens kan vi godt have tillært os i barndom og opvækst, og du oplever måske derfor også at have tilbagevendende depressioner.

Måske har dine forældre under din opvækst været overbeskyttende overfor dig og ubevidst fortalt dig, at livet er farligt. Derved har du muligvis mistet tilliden til dig selv som værende mester af dit eget liv.

Det kan også være, at du har oplevet en opvækst præget af utryghed, manglende omsorg m.m., hvilket kan komme til udtryk ved, at du føler dig utryg, bange, mangler selvtillid, selvværd o.s.v.

Du kan også have oplevet at være blevet mobbet i skolen, hvorved du har fået følelser af ikke at være god nok.

Oplevelserne har gjort, at du har fået en negativt syn på dig selv og har fået et uhensigtsmæssigt tankemønster, der understøtter det.

Det kan også være at du simpelthen ikke ved hvor det trykker og de depressive følelser, fornemmelser og tanker kommer fra. – Men inde i dig er du ikke i tvivl – og det gør at vi gennem hypnosen kan finde ind til lige præcis dét og derudfra skabe positive forandringer.

Uanset hvad der måtte ligge til grund for at du har det lige præcis som du har, har vi mulighed for gennem hypnoterapien at ændre, så du kan få erstattet destruktiv depressiv tankegang med en udviklende, stærk og positiv tilgang til dit liv og din tilværelse.

Under hypnosen er det muligt at arbejde med følelser relateret til din depression – og dermed også årsagen til det.

Ofte vil 4-5 sessioner være nok til at du finder glæden i dit liv igen, i nogle tilfælde er det nødvendigt med flere. Allerede efter første session vil din terapeut kunne komme med et kvalificeret bud på, hvordan forløbet kommer til at se ud.

Det er vores ønske, at du betragter os som din trofaste støtte gennem hele forløbet. Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til os mellem behandlingerne, hvilket naturligvis er med i prisen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien