Gastric Band

Som noget helt specielt tilbyder vi et Gastric Band vægttabs forløb. Til dig som kæmper med overvægt på 10-15 kg og opefter.

Susanne har specialiseret sig indenfor en hel særlig behandlingsform inden for vægttab.

Forløbet indeholder 3 sessioner, hvor vi arbejder med at gøre op med gamle tanke- og handlemønstre, så følelsen af trang til sukker og overspisning forsvinder. Du får i stedet et helt reelt valg i hvad og hvor meget du spiser. – Ikke mindst med følelsen af at være mæt lang tid før.

Ydermere har vi lavet 2 specialiserede selvhypnosefiler, som du får tilsendt efter forløbet. På den måde kan du hjemme, på egen hånd styrke og forstærke de positive forandringer vi sammen har skabt. 

Selvfølgelig vil du ikke gå fra klinikken og være overbevist om at du har fået foretaget en fysisk operation. Men følelsen af at du på ingen måder vil have behov for de samme mængder mad og helt naturligt spiser væsentligt mindre.

Hvor hurtigt vægttabet går, på samme måde som ved vores andre vægttabs klienter – er helt individuelt. Det skyldes at alles udgangspunkter og ikke mindst ønsker for forandring er forskellige. -Nogle spiser meget mere mad end de har behov for. For andre er det en stor sukkertrang, der gør sig gældende og for nogle er begge dele i spil. Yderligere er der klienter, der har ønsker om at blive mere aktive og de som ønsker at blive atleter. Så hastigheden af vægttabet afhænger selvfølgelig at den enkeltes udgangspunkt og ønsker af forandring.  

Læs udtalelser fra flere af vores tidligere Gastric band klienter ved at trykke nedenfor.


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien