Fri af OCD

Jeg er så begejstret, at jeg slet ikke kan få armene ned. Fra at leve i et mareridt af en OCD-styret hverdag, er min søn nu tilbage som en glad og normalt fungerende dreng.

“Efter et hypnoseterapiforløb i Vejle, ønsker jeg hermed at give Susanne mine allervarmeste anbefalinger.
Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, følte vi os godt tilpas, og endnu mere da vi blev modtaget af vores behandler – Susanne, som altid er smilende, imødekommende og tillidsvækkende.
Min søn på 12 år var i middelsvær – måske svær – grad ramt af OCD og efter at have prøvet nogle mislykkede konsultationer hos en psykoterapeut, fik vi kontakt med dette hypnoseterapisted og Susanne. Skal jeg være ærlig, så var jeg lidt betænkelig, inden jeg tog mod til mig og kontaktede stedet. Jeg havde aldrig tidligere stiftet bekendtskab med hypnose og havde en tanke på, at det var ”hokus-pokus”, og jeg brød mig ikke umiddelbart om den tanke, at der skulle ”manipuleres” med min søns hjerne. Men jeg var desperat – så desperat man kan blive, når ens søn hopper op på bordet at sidde for at lukke vandhanen med fødderne, fordi han ikke kan røre ved vandhanen!
Så jeg tog mod til mig, kontaktede stedet og fik en lang, god og tillidsvækkende snak med Susanne om mine betænkeligheder. Og så valgte jeg at springe ud i det – jeg havde ligesom heller ikke noget valg….
Og her er jeg nu: Hvor er jeg bare glad og lykkelig for, at jeg tog mod til mig og valgte sådan. For i løbet af forholdsvis få behandlinger, er min dreng nu på den anden side af denne lidelse. Noget jeg ikke troede muligt. Jeg er så begejstret, at jeg slet ikke kan få armene ned. Fra at leve i et mareridt af en OCD-styret hverdag, er min søn nu tilbage som en glad og normalt fungerende dreng.
Ydermere skete der det, at på et tidspunkt i løbet af disse behandlinger kom jeg i en situation, hvor jeg havde svært ved at konsultere Susanne fortsat, selv om min søn havde brug for det. Jeg præsenterede Susanne for mit problem og samtidig mit ønske om kunne fortsætte hos hende. Susanne medvirkede til at finde en løsning på problemet for mig og hjalp os dermed til at kunne fuldende disse behandlinger – tak.
Af hjertet tak for dig skønne Susanne – jeg aner ikke, hvad jeg skulle have gjort uden dig”

– Fra en rigtig glad mor, som ønsker at være anonym.

Tilbage til oversigten med udtalelser

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien