Fri af allergi

Fri for sennepsallergi

“Jeg har gennem hele mit liv 59 år været plaget af at jeg ikke kunne tåle sennep og produkter med indhold af sennep.
Når jeg fik noget med sennep i nåede det knap nok maven inden det kom op igen og det på trods af at jeg ikke vidste eller kunne lugte/smage det.
Denne allergi har gjort at jeg altid skal være opmærksom på ingredienser i de varer jeg køber og bare det at skal på restaurant er et problem da jeg selv skal gøre opmærksom ikke kun på sennep men også de produkter der udvikler sennepsolie eks. Rucolasalat.
Jeg har nu været ved Hypnoterapi og haft et forløb mod min allergi og tænkte lidt da jeg gik derfra at det nok ikke havde ændret noget fordi jeg ikke kunne mærke/føle nogen forskel.
Jeg blev meget klogere da jeg halvanden dag senere sad i mit køkken og tænkte, hvordan tester jeg dette her, vi har jo ikke planlagt noget mad for den næste tid. Nåh ja, vi har sennep i køleskabet så hvorfor ikke prøve. Op til køleskabet, ud med bøtten, frem med en teske og lidt sennep derpå, snuste til det og for første gang duftede det og jeg fik ikke kvalme. Fint tænkte jeg og ind i munden kom det, jeg smagte stille og roligt på det og syntes faktisk det smagte godt. Så satte jeg mig ned igen og ventede – ingenting skete og gæt hvem der var lykkelig?
Ja det var jeg, hvorfor har jeg ikke gjort dette for længe siden og ikke haft disse problemer når man skulle ud at spise, besøge venner og familie og spise sammen med dem, og bruge lang tid på at handle hvis jeg gerne ville prøve lidt nyt.
Så mit råd til alle med en eller anden form for allergi – få nu kontaktet Hypnoterapi Kibæk så i slipper for alt det bøvl”
– Hanne Christensen


Fri for allergi for kat, hund, hest, husstøvmider, græs- og bynkepollen

“Mit navn er Anne, jeg er 20 år gammel og har siden jeg var helt lille, døjet med forskellige slags allergier. Det startede med støvallergi, hvor jeg reagerede med nyseanfald, hævede og kløende øjne og kæmpe snotnæse. Gennem tiden begyndte jeg at reagere på flere og flere ting og kunne til sidst lave en lang liste med allergier overfor blandt andet støvmider, kat, hund, hest, græs- og bynkepollen. Symptomerne var typisk det samme; Min næste kløede og løb, mine øjne kløede, blev røde og løb i vand. Ved kontakt med katte kunne mine kinder og pande også få små knopper, som til forveksling kunne ligne akne. Nogle dage kunne jeg næsten sove væk, efter kontakt med enten kat, støv eller pollen, fordi mit hoved blev så tungt og min krop var fuldstændig udkørt over reaktionen. Efter forskellige mislykket forsøg på at komme af med allergierne, opsøgte jeg Susanne hos Hypnoterapi Kibæk og kunne mærke en tydelig forskel allerede efter første behandling. Jeg blev mere frisk og døjede ikke med særlig meget nysen, som jeg førhen havde gjort. Nu er der gået små to måneder, og jeg har i alt fået 4 behandlinger. Virkningen af dem er ikke til at tage fejl af. Jeg kan være ude i vores støvet stald og snakke med vores dyr, som både indebære katte og en hund, uden at skulle skynde mig i bad for at minimere reaktionen derpå, da der ikke længere kommer en reaktion. Derudover har jeg også fået meget renere hud og får ikke længere kløende og trælse knopper. Generelt har jeg fået en hel anden og mere let følelse i kroppen og kan nu nyde at bo på landet blandt store marker, træer og dyr. “ – Anne Møller Hansen


Fri af tomat allergi

“Min datter på 11 år kan ikke tåle tomater. Hun får udslet på armene når hun spiser tomater. Men efter et besøg ved Hypnoterapi Kibæk, kan min datter igen spise tomater, uden at få udslet. Tusind tak Susanne. ?” – Michael Kjeldsen


Fri af katteallergi

Kære Susanne
Jeg vil gerne takke for din hjælp til at jeg nu er allergifri for katte. Jeg har haft allergi for katte, siden jeg var barn, og nu kan jeg med sikkerhed sige, at jeg kan tåle at være i nærheden af dem igen.

For et par måneder siden gik jeg med lidt skepsis til en behandling hos dig. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt troede på, at du kunne afhjælpe en allergi, som jeg har haft i 40 år.

Nu har jeg vovet mig til at stikke næsen godt og grundigt ned i vores udekattes pelse (noget jeg eller ALDRIG har gjort), og jeg må sige, at jeg er positiv overrasket. Min ellers normale reaktion overfor kattene udeblev eller var så minimal, at den næsten ikke var til stede.

Fantastisk – det kan virkelig anbefales at give det et forsøg.

Mvh Jytte Bækgaard, Snejbjerg”

Fri af nældefeber og angioødemer

Tilbage til oversigten med udtalelser

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien