Parterapi

Når der er knas i kærligheden…

Kæmper du/i med kærligheden, intimiteten og/eller måske kommunikationen?

Går i forbi hinanden eller har svært ved at slippe gamle svigt, jalousi eller noget helt trejde?

– Så er i kommet til det rette sted.

Mange kæmper i kærligheden med uden at nå i mål, da de simpelthen ikke har fundet melodien i hverdagen, lært at forstå hinanden og tolker i stedet.

Vi hører tit i klinikken som svar til spørgsmålet – vidste din partner at du havde det på den måde,  – “jamen det kan han/hun da sige sig selv”. Meeeen hvis det var så indlysende, ville de i mange tilfælde ikke have behov for at være i klinikken.

Vi tilbyder et helt specielt forløb

Vi har lavet et helt specielt forløb til jer som par, hvor i begge får individuelle sessioner, i får sessioner i fællesskab, i får konkrete redskaber i kan bruge derhjemme, muligheden for at slippe negative følelser, lære at kommunikerer og forstå hinanden endnu bedre, få styrket eller genfundet intimiteten, få øje på skjulte triggere, finde hinanden igen, fylde jer selv op med kærlighed og langt mere for i med i dette helt specialiserede forløb.

Forløbet, redskaberne og fokuspunkterne er skabt ud fra rammerne af utallige parterapi sessioner og tilbagemeldinger på det absolut bedste hver part synes de havde fået med sig, – og hvordan.

Vi har et hav af redskaber og selv om der er visse elementer, der vil gå igen i de forskellige forløb, vil forløbet altid tage udgangspunkt i lige præcis jer og de udfordringer i oplever. – Et hvert forløb starter derfor op med et fælles møde, for at få snakket om ønsket om forandring.

Modstand og forventningsafstemning

Tit når vi taler parterapi, er der gerne en af parterne der ønsker det mere end den anden. Den anden har måske lidt modvilligt, men “af mangel på bedre”, indvilliget i at tage med. Dertil hører også gerne en skepsis over, om hvorvidt man så ikke vil tage parti. De tanker kommer gerne hvis vi har talt med partneren i telefonen først, haft vedkommende til en session eller lign. Dette vil ALDRIG ske. Forløbet handler udelukkende om, hvordan vi løser de udfordringer og problematikker i kommer med.  – Og på ingen måder “hvem der har ret”. Ligeledes er det aldrig terapeutens individuelle holdning der vil være i fokus under forløbet men rammerne for et godt forhold.

Sammensætningen af forløbet:

Forløbet indebærer 10 sessioner i alt af op til 2 timers varighed. 

– Opstartsmøde og forsamtale.

Hvad er jeres udfordringer og hvad ønsker i at få ud af forløbet?

– 3 individuelle sessioner hver men fokus på de udfordringer i individuelt måtte have, som påvirker i forholdet. Yderligere en undervisning i at forstå vores reaktioner, værdierne bag samt skyggesider. 

– 3 fælles sessioner med samtale med konkrete redskaber vi gennemgår og gør brug af på forskellige måder. 

– Afsluttende møde.

I vil yderligere få adgang til vores onlinemateriale med fokus på intimiteten /nærværet og hvordan i giver hinanden mest kærlighed og følelsen af at være elsket. 

Forløbet har en samlet værdi af 15.397 kr.

Ved at købe det samlet vil i spare hele 5400 kr. Pris 9997 kr. 

Ved køb gennem VIABILL vil i få det til 2598 kr. pr. måned over 4 måneder. 

Udtalelse

Læs her en udtalelse fra en tidligere klient, som mener at forløbet har reddet deres forhold. 

Kontakt klinikken

Er i nysgerrig på at høre mere, så kontakt gerne klinikken og få en god snak eller aftal et møde.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien