Selvværd og selvtillid

Mange oplever at have et negativt syn på sig selv, og nogle har en oplevelse af, at uanset hvor mange ting de opnår. Hvor meget de hjælper andre og hvor megen anerkendelse der modtages. Så vil behovet stadig være til stede for at fortsætte med at gøre flere og flere ting, da den indre følelse ikke harmonerer med det, man bl.a. hører fra sin omverden.

Nogle forstår ikke, hvorfor partneren eller vennerne overhovedet kan lide eller vil have en relation til én. Andre føler sig utilstrækkelige på arbejdet eller på andre områder i deres liv.

En generel følelse af mindreværd kan medføre mange uhensigtsmæssige handlemønstre og afledere. Mange oplever også at have udviklet en stor indre kritiker, der altid fortæller én, at man ikke gør det godt nok. At det kunne have været bedre, misforstår situationer og tænker meget over, hvordan andre ser på en eller taler om en. Vedkommende vil også blive meget berørt, hvis andre taler negativt om hende/ham. 

 Ved at gøre op med de følelser, der ligger til grund for det manglende selvværd eller selvtillid. Kan du endelig begynde at leve et friere liv, hvor du kan koncentrere dig om, hvad der er vigtigt for netop dig.

Du vil få mulighed for at udvikle dig og få redskaberne til at skabe dit liv, sådan som du selv ønsker det – med helt nye briller på.

Gennem hypnoterapien vil du på alle måder booste dine styrker og ressourcer, den generelle følelse af dig selv, dit værd og herigennem møde verden på en helt ny måde. 

Klik her for at læse en udtalelse fra en af vores tidligere klienter, som nu har fået troen på sig selv tilbage.

Ligeledes arbejder vi stort set altid med at booste selvværdet og selvtilliden ved de børn, som vi har i forløb. Det kan tydeligt ses i udtalelserne fra deres forældre. Læs nærmere her.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien