Sense – slank med hypnose

Mange ønsker at gå ned i vægt ved hjælp af sense, da det på mange måder stadig kan lade sig gøre at spise det samme mad som tidligere, blot i andre mængder.

Ligeledes er pyt måltider en del af det, så man pludselig kan få parkeret den dårlige samvittighed.

– Det er vi her i klinikken så stor tilhænger af tanken bag, at vi har udviklet et helt specielt forløb målrettet netop de, som ønsker at leve “The sense way” – men stadig er udfordret på at nå i mål.

Udfordringer kan være mange. 

Det kan være alt fra sukkertrang, overspisning, svært ved at håndtere følelsen af sult, spisning på følelser (ked af det hed, vrede, glæde, kedsomhed o.s.v) men det kan også “bare” være vaner man har svært ved at bryde.

Alle ovenstående punkter har vi virkelig stor succes samt erfaring med at arbejde med og tilbyder flere forskellige løsninger.

Den vi først og fremmest anbefaler er 2 individuelle sessioner, enten personligt eller online, hvor vi målrettet arbejder med de udfordringer du måtte kæmpe med.

Efterfølgende tilbyder vi et 12 ugers forløb med deling af vigtig viden og gode redskaber til at støtte dig selv på bedst mulig måde – og nå i mål. Yderligere herunder medfølger der selvhypnosefiler samt online gruppesessioner i lukket facebook gruppe.

2 sessioner a 1400 kr = 2800 kr. (Dette får du til 2500 kr. Ved at købe forløbene sammen)
12 uger a 129 kr. Pr. Uge = 1548 kr. (Dette får du til 1300 kr. Ved at købe forløbene sammen)

Samlet pris ved køb af begge forløb på én gang er 3800 kr.

Vi tilbyder køb på afbetaling gennem VIABILL, så man har mulighed for at dele betalingen op i flere rater.

Det er selvfølgelig også muligt at købe enkelte sessioner – Hvor prisen er 1400 kr. for en session.

Ligeledes har vi et specialiseret Gastric Band forløb over 3 sessioner, hvortil der også medfølger specialiserede selvhypnosefiler.

Du kan læse nærmere om bl.a. Gastric Band forløbet og udtalelser fra tidligere klienter – både i forhold til Gastric Band forløbet og sessioner til behandling af sukkertrang, overspisning og vægttab i det hele taget, ved at følge nedenstående links.

– Udtalelser fra Gastric Band
– Udtalelser fra behandling af sukkertrang, overspisning og vægttabsforløb

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien