Sukkertrang og overspisning

Dækker også sukkerafhængighed og uhensigtsmæssige spisevaner

Har du ønske om at opnå et vægttab, slippe af med din overspisning, sukkerafhængighed etc. er du kommet til helt rette sted.

Vi har i klinikken specialiseret os indenfor lige præcis dette område og tilbyder en meget effektiv og positiv behandling, hvor vi sammen kan skabe de skønneste forandringer. 

Har du været på den ene kur efter den anden og besluttet dig for at NU skal det være? For efterfølgende at falde tilbage til gamle vaner og tage det hele på igen plus evt. mere?

Hvorfor?

Det er ganske enkelt:

Du har ikke været inde og arbejde med årsagen til, at du spiser for meget. Eller årsagen til, at du føler trang til eller behov for, at du skal belønne dig selv eller trøste dig selv med mad og/eller søde sager.

Det kan for mange være svært at forholde sig til og tro på, at det virkelig kan lade sig gøre. Efter at have gjort sig mange forskellige forsøg på at smide de ekstra kilo, men uden held. – Det har vi fuld forståelse for. Og det glæder os derfor at vi også igennem flere af vores tidligere klienter, kan fortælle lige præcis hvilke forandringer vi har mulighed for sammen at skabe. Du kan finde disse udtalelser under menupunktet af samme navn. 

Hypnoterapi som redskab til vægttab.

Under hypnosen går vi ind og arbejder med og får gjort op med årsagen bag problematikken. Er det trøstespisning, finder vi ind til hvad det er du føler behov for at trøste. Er det overspisning, går vi ind og finder ud af hvad årsagen er, til at du føler behov for mere mad end din krops egentlige behov.

Generelt finder vi ind til kernen og klarlægger hvilke vaner, mønstre og uhensigtsmæssig adfærd der skaber uligevægt. Og som forhindre dig i at nå dine mål. Behandler årsagen bag disse og dermed neutralisere dem og herigennem fjerner din sukkertrang og/eller behov for ekstra mad.

Hypnoterapi Kibæk´s løsning:

Flere spørger ”hvorfor flere sessioner” og svaret er ganske enkelt: 

Det er fordi vi hos Hypnoterapi Kibæk arbejder i dybden og får bearbejdet årsagen og følelserne relateret hertil. Samtidig får vi ændret de vaner, mønstre og den uhensigtsmæssige adfærd, som din problematik indebærer. – Så snakker vi et vægttabsforløb, vil det altså være et forløb på 3 sessioner, for at sikre at vi får det hele med.
Taler vi dog “blot” behandling af sukkertrang/sukkerafhængighed vil én behandling i langt de fleste tilfælde være nok. 

Hvor længe vil virkningen af behandlingen vare?

Virkningen af din behandling varer lige så længe, du vælger sig selv og din forandring til. Når din behandling er færdig, er trangen til at overspise, spise søde sager m.m. væk. Du vil heller ikke længere være styret af dit underbevidste sind og træffe valg, der går imod dit ønske om at leve sundere og tabe dig.

Efter en normal slankekur, vil du ofte tage det hele på igen, da du nemt vender tilbage til gamle mønstre. Det vil være helt anderledes efter et hypnoterapiforløb med disse specifikke redskaber vi i klinikken benytter os af. Netop fordi at vi har ændret dine vaner, mønstre og overbevisninger under hypnosen.

Din behandling vil først holde op med at virke, hvis du træffer bevidste valg, der går direkte imod, hvad du har fået behandling for her hos os. 

Skulle du på noget tidspunkt mærke udfordring i forhold til at holde ved, af den ene eller anden årsag. Kan du hjælpe dig selv på en rigtig god måde, ved at få en opfølgende session. Her booster vi igen alle dine styrker og ressourcer og gør op med de udfordrende elementer, så du kan leve dit liv på den måde der er helt rigtig for dig. 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien