Svær barndom

Det kan være utrolig udfordrende for et lille barn at vokse op i en dysfunktionel familie. Det kan være med mentalt eller måske også fysisk fraværende forældre. Nedværdigende kommentarer, eller eksempelvis misbrugsproblematikker. Ofte vokser ofte barnet op med et forvrænget selvbillede, pleaser syndrom, konstant indre uro og særlig sensitiv.

Lavt selvværd, ringe selvtillid og en meget grov indre kritiker. Det er nogle af de konsekvenser, et barn med en svær barndom kan opleve at tage med sig gennem barndommen og ind i sit voksne liv. En barsk barndom og opvækst kan altså præge os på mange forskellige måder og være medvirkende til, at vi oplever at kæmpe med forskellige ting i vores voksne liv. 

Gennem hypnose og hypnoterapi er det muligt at gå ind og arbejde med de følelser, der ligger til grund for, at du har udviklet visse symptomer, eller lever med konsekvenser efter en opvækst med manglende nærvær og omsorg.

Ved at arbejde med og neutralisere disse følelser, vil du fremadrettet få det meget bedre og blive fri fra de ting, der i dit liv holder dig tilbage og hindrer, at du kan udvikle dig.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien