Traumatiske oplevelser

Mange mennesker oplever at være så påvirket af én enkelt eller flere hændelser i deres liv, der er eller har været så ødelæggende og smertefulde, at det har sat sig i dem.

De kan opleve at genleve hændelsen, få flashbacks og have mareridt om den/dem – spændinger, psykosomatiske smerter. Eller være påvirket på en sådan måde, at følelsen af ubehag eller angst kan blive trigget af forskellige ting vi oplever i hverdagen. For nogle kan det være et højt brag, hvor det for andre blot kan være det at radioen spiller. Det er meget forskelligt fra person til person. 

For mange kan det resultere i sygemeldinger og manglende tilstedeværelse på arbejdsmarkedet. Fordi at oplevelserne og følelserne forbundet hermed påvirker dem i så høj en grad, at det kan være udfordrende i det hele taget at have en hverdag til at fungerer. 

Vi har ved Hypnoterapi Kibæk specialiseret indenfor bla. forløsning af traumer. Her går vi ind og gør op med de følelser der har sat sig skævt, får boostet styrker og ressourcer, så du efter kun få sessioner vil have muligheden for at sætte dig fri og med ro og afslappethed kan være i dig selv på en helt ny måde. Mange oplever at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet. Mens andre mærker at de langt bedre kan trives i hverdagen og få tingene til at hænge sammen med en helt anden form for overskud og velvære.

Læs også udtalelser her fra 4 af vores tidligere klienter, som nu er fri af følger fra traumatiske oplevelser.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien