Vægttabsforløb hold 1 – 2020

Gå ned i vægt ved hjælp af hypnose.

Få den viden og de redskaber der skal til for at skabe de forandringer i dit liv du ønsker.
Dette forløb kører over 8 uger og indeholder en kombination af både undervisning, behandling og redskaber til at hjælpe dig selv bedst mulig på egen hånd.

Over disse 8 uger får du løbende undervisning omkring de ting der er medvirkende til at det er udfordrende for os at smide de kilo vi ønsker, konkrete redskaber til hvordan du takler disse udfordringer på bedst mulig måde og viden om hvordan hypnosen kan styrke og booste dig lige præcis i den retning du ønsker.

Du vil få specialiserende selvhypnosefiler til hjemmebrug udover en fast dag om ugen, hvor du deltager i en hypnose session over faceebook i en lukket gruppe, kun for deltagerne på dette hold.

Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig allerede nu for at sikre din plads.

Vores baggrund for at afholde dette:
Susanne har for år tilbage specialiseret sig indenfor behandling af sukkertrang og vægttab og har udviklet et helt specielt forløb, hvor du får en stor indsigt i de indre dele der er i spil og redskaber til at gøre op med lige præcis disse på egen hånd.

Du bliver en del af et fællesskab og en gruppe, hvor i har mulighed for at dele jeres succes’er men også udfordringer med hinanden og støtte hinanden i jeres rejse mod et sundere liv.

Pris

Prisen for dette forløb er 2397 kr.
Efter betaling vil du blive inviteret ind i gruppen.

Husk: Vi tilbyder mulighed for afbetaling gennem VIABILL så alle har mulighed for at være med.

Betingelser


Du kan finde vores betingelser for tilmelding, køb og deltagelse på uddannelsesforløb og kurser her.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien